Verhuur

Ambiance verzekerd
Een rustig moment
Even relaxen op een rustig stukje Dommel
Even versnellen op de dommel
Familie plezier in canadese boten
Prachtige natuur

DOMMELVERHUUR IS MOGELIJK VANAF 4 MEI 2021

  De Neerpeltse Watersport Club biedt je de mogelijkheid om het mooiste gedeelte van de Dommel tussen Neerpelt en Valkenswaard per kano of kajak af te varen.

  • De afvaart van dit smal kronkelend riviertje is ongeveer 15 km lang en de vaartijd is circa 5 uren, eventuele rustpauzen niet meegerekend.

  • Er kan ingestapt worden aan de instapplaats die zich bevindt in de Tussenstraat te Neerpelt.

  • Voor het instappen geven we je een korte praktische initiatie en dan kun je op tocht doorheen 3 prachtige natuurgebieden op weg naar de Venbergse molen te Valkenswaard.

  • Er zijn onderweg verschillende rustplaatsen met aanlegsteiger voorzien.  Indien je een korter traject verkiest is het mogelijk om na afspraak ook hier je tocht te beëindigen of te starten.

  • Let op: Afval kan onderweg niet worden achtergelaten maar dient te worden meegenomen naar de aankomst. 

 

Aangekomen aan het prachtig terras van café-restaurant "de Venbergse molen" kun je het materiaal achterlaten aan de overkant van de weg op een speciaal voorzien terrein.  Je kan je dan omkleden in de kleedkamers die zich aan de achterkant van het molenhuis bevinden.

De NWC zorgt zelf voor het ophalen van de boten in Valkenswaard of op een andere uitstapplaats.

In principe staan de deelnemers na de afvaart zelf in voor de terugkeer naar de startplaats.  Er kan best vooraf een auto op de aankomstplaats inValkenswaard geplaatst worden.  Het vervoer van de bestuurders van de auto's kan eventueel door ons voor of na de afvaart geregeld worden.

Fietsen kunnen gratis naar de aankomstplaats gebracht worden.

Indien gewenst kunnen de deelnemers begeleid worden door ervaren monitoren (de minimumgrootte van de groep bedraagt in dat geval 8 personen).

Op aanvraag worden gratis zwemvesten ter beschikking gesteld.

De NWC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele schade die de huurders tijdens het verhuur kunnen lijden.

assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-unicorn.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-foto-witters.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-mortelmans.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-PETER-STALMANS-2017.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-Digitaal-logo-Frankenglas.JPG assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-BestIT2.png assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-verprojects.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-webdecoline3.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-webpelter-pressing2.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-webpaesen2.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-webstaalservvlaand.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-Jeugdinvest-JPEG.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-rooyackersweb.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-franssen-keukensweb.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-web-allfixfinish.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-web-hooghuys2.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-web-louis-blockx.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-web-Beneca-2.jpg assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-DEPOLIM.png assets/Uploads/Logo-Sponsors/_resampled/SetWidth150-DECATHON.jpg assets/Uploads/Logo-Sponsors/_resampled/SetWidth150-watersportdag.png assets/Uploads/_resampled/SetWidth150-sekuraweb4.jpg